360° Feedback

Een krachtig instrument

Feedback geven is niet eenvoudig, maar wel van groot belang. Mensen die feedback geven, moeten productieve conversaties weten te stimuleren en hun medewerkers op hun gemak kunnen stellen. Tegelijkertijd moet de procedure eerlijk en fair zijn. Dat in balans brengen, is een kunst op zich. En opleiding is dus essentieel om 360° feedback op de beste manier te kunnen toepassen.

Met 360° Feedback kan je:

de best practices in het geven van feedback aanreiken

jouw team de instrumenten en kennis verschaffen die het nodig heeft om vol vertrouwen feedback te kunnen geven;

erop vertrouwen dat Cubiks namens jou feedback levert.

 

Onze consultants kunnen het geven van feedback van jou overnemen. Daarbij maken ze gebruik van hun uitgebreide kennis om deelnemers te laten leren uit de resultaten van hun assessments. Wij nemen de deelnemers onder onze hoede en stimuleren ze om na te denken over de informatie in hun rapport, en geven ze tips over het plannen van hun professionele ontwikkeling.

In het andere geval kunnen we jouw mensen de beginselen van de best practice voor het geven van feedback bijbrengen via interactieve sessies waarbij de nadruk ligt op bewezen technieken. Deze opleiding helpt HR- en lijnmanagers om de rapporten van de Cubiks-assessmentinstrumenten op de juiste manier te interpreteren en daarna vol vertrouwen feedback te leveren aan de deelnemers.

In het kort:

Start in jouw organisatie doeltreffende kanalen op voor het geven van 360° feedback.

Betrek, stimuleer en help medewerkers om hun ontwikkeling te plannen.

Combineer interactieve opleidingssessies met continue ondersteuning om objectieve, samenhangende feedback te verzekeren.

Geef het hele proces uit handen aan onze consultants of leid zelf jouw mensen op in het geven van feedback.

Maak gebruik van meertalige ondersteuning voor een wereldwijde aanpak.

Stay Sharp

Trends, insights, best practice, thought-leadership... it's good to learn.