Over ons

Jouw wereldwijde partner voor talentassessment

Cubiks ontwikkelt en levert hoogwaardige oplossingen voor talentassessment en -management op basis van wetenschappelijke inzichten.

Wat je ook doet of waar je ook actief bent, je kan erop rekenen dat ons ervaren team van psychometrie- en HR-specialisten zich grondig in jouw organisatie verdiept om je gericht te kunnen adviseren hoe het [filteren], [selecteren], [identificeren] en [ontwikkelen] van talent binnen jouw organisatie effectiever kan verlopen.

Om deze reden zien meer dan 1000 klanten in ruim 50 landen ons als een betrouwbare partner en genieten we een uitstekende reputatie, die nog eens wordt onderstreept door een lange lijst van [awards].

Lees meer over [waarom Cubiks] de partner bij uitstek is of maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan [producten] en [diensten].

 
  • Lokale expertise, waar ook ter wereld
  • Unieke combinatie van professionals op het gebied van HR, psychometrie en IT
  • Focus op onderzoek en innovatie
  • Samenwerking op basis van partnerschap
  • Uitgebreid portfolio van maatwerkproducten en diensten
“Vanaf het allereerste moment gaf de grondige en proactieve aanpak van Cubiks ons het vertrouwen dat wij nodig hadden om verder te gaan met onze plannen. De consultants van Cubiks kwamen zeer geloofwaardig over en brachten snel en zorgvuldig onze wensen in kaart.”
Voormalig hoofd van de European & Recruitment Division, Civil Service Fast Stream (Britse overheid).