Selecteren

Bespreek de mogelijkheden

Elk contactmoment telt mee, met scherpzinnige assessments en sollicitatiegesprekken die u echt inzicht bieden.

U heeft uw kandidaten gescreend om de mensen te filteren die mogelijk het best overeenstemmen met de eisen en verwachtingen. Nu is het tijd om uw aandacht te richten op uw shortlist.

Het selecteren van het beste talent in deze fase is een complex en dynamisch proces. Om tot een betrouwbare voorspelling over de toekomstige prestaties van uw kandidaten te komen, dient u hen te beoordelen op capaciteiten, gedrag en persoonlijkheid. Het selectieproces biedt u ook de gelegenheid om uw merk, waarden en bedrijfscultuur te onderstrepen.

Om deze redenen bevatten onze veelzijdige assessments relevante, werkgebaseerde opdrachten op alle niveaus waarmee u uw kandidaten kunt prikkelen. In combinatie met de flexibele rapporten en interviewgidsen binnen onze portfolio kunt u erop vertrouwen dat u op deze wijze een nauwkeurig inzicht in uw kandidaten krijgt.

We ondersteunen u waar nodig door namens u assessments af te nemen en feedback- en interviewgesprekken met kandidaten te voeren. Indien u dat wenst, kunnen we ook uw medewerkers opleiden zodat u al deze activiteiten binnen uw eigen organisatie kunt laten uitvoeren. De keuze ligt volledig bij u.

Selecteren in de praktijk

Een dynamisch selectieproces biedt rekruteerders en kandidaten de gelegenheid om op allerlei niveaus met elkaar in contact te treden.

Succesverhouding van sollicitatiegesprekken bij een toonaangevende kleinhandelaar gestegen van 1:3 naar 2:3.

Tijdsbesparingen voor rekruteerders bij EE dankzij lagere uitvalpercentages en verhoogde retentie.

Meer dan één miljoen assessments op maat op jaarbasis, in meer dan 30 talen.

Werkgevers hebben een nieuwe norm (standaard) opgesteld voor selectie en assessment.

 

 Neem contact op

 

“Wij hebben Cubiks onder de arm genomen om ons leiderschapsmodel een gezicht te geven. De samenwerking met het team ervaren we als zeer plezierig.”

Vicepresident Human Resources, Hyatt International