Ontwikkelen

Blik op de toekomst

Investeer in de ontwikkeling van teams en individuele medewerkers, en creëer loopbaantrajecten om zowel uw medewerkers als uw organisatie vooruit te helpen

Persoonlijke successen vormen een motor voor de prestaties van uw organisatie – wanneer uw medewerkers groeien, groeit uw bedrijf mee.

De weg naar verandering is voor iedereen verschillend, maar zelfbewustzijn is hoe dan ook een voorwaarde. Onze tools en diensten voor de ontwikkeling van talent openen brede perspectieven en omvatten meerdere benaderingen zodat een volledig en objectief beeld van de prestaties ontstaat.  

Gewapend met deze kennis kunnen mensen in uw organisatie hun sterktes benutten en zich verder verbeteren op hun ontwikkelingsgebieden.

Cubiks biedt bij dit alles volledige ondersteuning, of het nu gaat om een specifieke medewerker die baat heeft bij coaching of om een pas opgericht team dat een vliegende start moet (wil) maken.

Ontwikkelen in de praktijk

Leren is een continu proces. Wanneer mensen groeien en zich verder ontwikkelen, groeit en ontwikkelt de organisatie mee.

Door middel van opleiding een krachtige impuls gegeven aan de ontwikkeling van toekomstige leiders bij Bayer Frankrijk.

Bedrijfsgerichte ontwikkelingservaringen ontwikkeld voor high potentials bij Goodyear.

Ongeveer 3000 persoonlijke assessments op jaarbasis.

Meer dan 120.000 beoordelingen met Cubiks 360 op jaarbasis.

 

Neem contact 

 

“Wij hebben Cubiks onder de arm genomen om ons leiderschapsmodel een gezicht te geven. De samenwerking met het team ervaren we als zeer plezierig.”

Vicepresident Human Resources, Hyatt International

Stay Sharp