Filteren

Aangename kennismaking

Eerste indrukken tellen en daarom is vroegtijdige interactie met kandidaten zo belangrijk als je het selectieproces in de juiste richting wilt sturen.

Met een sterk preselectieproces kan je het beste wat je te bieden hebt bij kandidaten onder de aandacht brengen. Tegelijkertijd kan je kandidaten al in een vroegtijdig stadium beoordelen ten opzichte van de functie-eisen. En je creëert een positieve kandidaatervaring, nog voordat kandidaten je ontmoet hebben.

Dit alles tegen zo weinig mogelijk kosten, zodat je jouw tijd en budget in de latere fasen van het rekruteringsproces kunt investeren.

Cubiks' aanpak bestaat uit een flexibele portfolio van online preselectietools die uitdagende, interactieve assessments met wetenschappelijk onderbouwde resultaten opleveren.

Al deze tools bevatten functies om automatisch scores toe te kennen en rapporten aan te maken waarmee je op efficiënte wijze de minst geschikte kandidaten kunt uitsluiten en meer tijd overhoudt voor de mensen die je wel persoonlijk wilt ontmoeten.

Filteren in de praktijk

Een sterk preselectieproces waarmee je de mensen kunt identificeren en aantrekken die je echt wilt ontmoeten, kan significante resultaten opleveren.

Dynamische vragenlijsten die de betrokkenheid vergroten en de uitvalpercentages met wel 30% verlagen.

'Time to hire' tot de helft teruggebracht bij een welbekende retailer.

Jaarlijkse kostenbesparingen op het rekruteringsproces van meer dan 1 miljoen pond bij het Britse Civil Service Fast Stream.

Onafhankelijke erkenning, waaronder de Onrec-award voor de “meest innovatieve manier om afgestudeerden aan te trekken”.

 

Ontdek hoe Cubiks jou kan helpen bij talentontwikkeling 

“Wij hebben Cubiks onder de arm genomen om ons leiderschapsmodel een gezicht te geven. De samenwerking met het team ervaren we als zeer plezierig.”

Vicepresident Human Resources, Hyatt International

Stay Sharp

Trends, insights, best practice, thought-leadership... it's good to learn.